Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ПриватБанк кредитує туризм Миколаївщини

ПриватБанк продовжує підтримувати підприємців і надає вигідні умови кредитування на розвиток власної справи. У травні стартував новий проект «Туристичний КУБ», спрямований на підтримку та розвиток туристичної галузі. На Миколаївщині першим клієнтом програми стала підприємець з Очакова Алла Завгородня.

За кілька тижнів стартує курортний сезон. Щоб туристи отримали якісний сервіс і задоволення від відпочинку, підприємці вкладають кошти в розвиток бізнесу. Якщо грошей не вистачає, ПриватБанк на вигідних умовах надасть кредит.

«”ТурКУБ” – продукт, що з’явився завдяки заявкам наших клієнтів, – розповіла керівник напрямку з кредитування клієнтів малого та середнього бізнесу Миколаївського РУ ПриватБанку Марина Бабенко. – Є класична програма «КУБ» – кредит, який можна погашати щомісяця рівними частинами. Але для представників курортного бізнесу це не зовсім зручно. Тому ПриватБанк запустив проект, що враховує специфіку такого виду бізнесу».

Особливістю програми кредитування «ТурКУБ» є зручність для клієнта. Тіло кредиту повертається тільки в сезонні місяці, коли є прибуток, а відсотки – у решту часу.

Алла Завгородня починала свій бізнес 20 років тому. Маленьке приміщення магазину з часом виросло в цілодобовий магазин і двоповерхову піцерію «Саме той». Заклад користується популярністю не лише в місцевих жителів, але й у туристів, адже поблизу розташовані бази відпочинку та пляжі.

За словами підприємця, восени вона планує будівництво готелю для туристів на 16 номерів. Тому нова програма ПриватБанку для неї дуже актуальна.

Сума фінансування сезонних турпідприємств, готелів, ресторанів чи кафе може становити до 1 млн грн, а ставка за користування кредитом – 2% на місяць від початкового розміру позики.

У рамках програми «ТурКУБ» ПриватБанк надає фінансування з адаптованими під специфіку бізнесу графіками погашень підприємцям і компаніям з фактичним місцем ведення бізнесу на узбережжі Чорного та Азовського морів, а також на гірськолижних курортах Прикарпаття та Закарпаття.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН