Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні провели круглий стіл щодо стратегії відновлення цілісності України і деокупації Донбасу

Захід відбувся 04 липня на Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ.

Його учасниками стали науково-педагогічний склад та курсанти навчального закладу. До участі у роботі круглого столу були також запрошені представники громадських організацій − Володимир Козлов та Андрій Наливайко (громадська організація «Добровольців учасників АТО «Добровольці Божої Чоти»), Тетяна Лєнь (Всеукраїнська громадська організація «Жіночий консорціум України. Херсонський осередок»).

У вступному слові т.в.о. декана Херсонського факультету доцент Вайда Т.С. проінформував присутніх про мету та загальні положення розробленого МВС України плану − проекту Стратегії відновлення цілісності України і деокупації Донбасу «Механізм малих кроків». Презентацію основних положень цієї Стратегії здійснювали науково-педагогічні працівники кафедр.

За результатами роботи круглого столу її учасниками було ухвалено проект резолюції (рекомендацій) за наслідками обговорення проблемних питань реалізації Стратегії відновлення цілісності України і деокупації Донбасу «Механізм малих кроків», котрий буде направлено для опрацювання до Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України.

Присутні на заході науково-педагогічні працівники та курсанти навчального закладу, представники громадських організацій зробили висновок про достатньо складні процеси, котрі очікуються в найближчому майбутньому на шляху до відновлення нормального життя на звільнених від захоплення територіях у складі України.

Тарас Вайда, Херсонський факультет Одеського державного університету внутрішніх справ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН