Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За найкращі малюнки – морозиво в подарунок. На Херсонському машинобудівному заводі пройшла творча акція для дітей

За найкращі малюнки – найкраще морозиво в подарунок. Таку пропозицію від директора Херсонського машинобудівного заводу Олександра Олійника отримали діти працівників підприємства і приступили до творчості.

Політ їхньої фантазії ніхто не обмежував. І хоча картин «пензля великого художника» не вийшло, дитячі малюнки підкупали своїми вигадками і безпосередністю.

В Об’єднанні організацій роботодавців Херсонщини, куди входить машзавод, а Олександр Олійник, до речі, є головою Об’єднання, добру справу завжди готові підхопити. Тож спільними зусиллями директора з персоналу ТОВ НВП «Херсонській машинобудівний завод» Ольги Єщенко та виконавчого директора ООРХ Миколи Стуса, який є підприємцем та займається морозивом «ЛІМО», було вирішено, що свято творчості має бути продовжене – святом морозива.

Найкраща для цього нагода – День захисту дітей. Тож у цей день усіх учасників конкурсу спочатку запросили до офісу ООРХ, де відбулася церемонія нагородження переможців, ними стали Данілов Влад, Скачко Данило та Троц Регіна, які отримали цінні подарунки. А смакували морозивом усі учасники конкурсу вже безпосередньо на машзаводі.

Як зазначив Микола Стус: «Смаколиків вистачило усім, а найбільші ласуни не змогли втриматися й від другої порції».

Подальші відвідини дітлахами заводу перемістилися в цеха, де була цікава змістовна екскурсія безпосередньо на робочих місцях батьків, бабусь і дідусів, яку організували заводчани. Також вони покаталися на новому тракторі, протестували комбайна і вже задоволені з морем позитивних емоцій роз’їхалися по домівках. 

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН