Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як стати успішним управлінцем і досягнути вершин кар’єри на посаді державного службовця або ж менеджера у бізнес-структурах?

Єдиної формули немає. Керівництво – надто складний процес для формул. Людина з фаховою вищою освітою не відразу може стати керівником.

Одним із навчальних закладів, де вчать ним бути, є Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії при Президентові Україні. Створена 1995 року вища школа навчає публічному управлінню та адмініструванню та менеджменту у бізнесових компаніях.

«Інститут надає освітні послуги для службовців виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, бізнесу. 80% професорсько-викладацького складу виші мають звання «доцент» та «професор». Викладають в Одеському інституті політичні та громадські діячі, депутати різних рівнів. Протягом навчання поглиблено вивчається іноземна мова, влаштовуються відрядження за кордон для вивчення досвіду управління в інших країнах, заняття для оволодіння інформаційно-комунікативними технологіями, сучасними способами взаємодії влади й громади. Тож, якщо ви – амбітна молода людина, прагнете стати успішним публічним службовцем чи топ-менеджером, є патріотом і бажаєте кращого майбутнього своїй країні, то запрошуємо до навчання в Одесу», – закликав декан факультету публічного управління та адміністрування ОРІДУ НАДУ Ігор Куспляк.

Одеський регіональний інститут входить до загальнонаціональної системи підготовки керівних кадрів, створений для підготовки публічних службовців Одеської, Миколаївської, Херсонської та Вінницької областей. Вступна кампанія вже розпочалась, і інститут запрошує на навчання працівників владних структур та менеджерів приватних компаній.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН