Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся фестиваль-конкурс «Омріяна Україна очима дітей»

Фестиваль дитячої творчості організувала обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я. Діти медичних працівників районних лікарень області, міських та обласної клінічних лікарень проявили таланти у трьох номінаціях: вокал, хореографія та гра на музичних інструментах.

26 творчих номерів були представлені на розсуд журі під головуванням заступника директора Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша Ірини Корольової.

«Фестиваль-конкурс проводиться вдруге. Перший відбувся два роки тому і був приурочений до Дня незалежності України. Цьогоріч ми вирішили провести його до Міжнародного дня захисту дітей», – розповіла заступник голови профспілки працівників охорони здоров’я Ірина Тецька.

Журі визнало переможцями у номінації «хореографія» юних танцюристів, що представляють обласну клінічну лікарню – Ростислава Гудовича та Ілону Луконіну. Друге місце посіли Володимир Богданов та Ганна-Марія Богданова (Херсонська міська клінічна лікарня ім. О. Лучанського) та Анастасія Косенко (Генічеська райлікарня). На третьому – діти, котрі прибули з Олешок (Центр надання первинної медико-санітарної допомоги) – Аліна Стеценко, Дарина Слупська, Єлизавета Тимошенко та Іван Воронов.

За краще виконання музичних композицій відзначені Олександра Славінська (Новотроїцька райлікарня), Валерія Ярова та Олеся Шевченко (Херсонський медколедж), Ілля Чех (лікарня ім. Є. Карабелеша), Ілля Кубатко (обласна клінічна лікарня), Ірина Каламан (лікарня ім. О. Лучанського) і Софія Колотинська (лікарня ім. А. та О. Тропіних). У вокальному жанрі переможцями стали Олександр Цехмейструк (медколедж Херсона) та Катерина Арцибашева (лікарня ім. Є. Карабелеша). Отримали дипломи переможців фестивалю Маргарита Віхрова та Дарина Влай (Горностаївка), Олена Чернуха (обласна лікарня), Софія Улік (лікарня ім.. Тропіних).

Учасники фестивалю відзначені дипломами й подарунками. Профспілкові лідери обіцяють продовжити традицію і організовувати конкурс і у наступні роки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН