Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні пролунав Останній дзвоник у херсонських школах

За інформацією управління освіти міськради, цього року у освітніх закладах Херсона навчались 32 тисячі учнів, 2 900 закінчили 9 клас. Цього року в Україні – найменша кількість випускників 11 класів через демографічну яму початку 2000-х – близько 200 тисяч.

У Херсоні залишають стіни школи з атестатом про середню освіту 1 600 юнаків і дівчат. Колектив кожного навчального закладу підбиває підсумки навчального року на святі Останнього дзвоника. Перш за все, нагороджує вчителів та учнів, які досягли успіхів у різних сферах діяльності.

Учні Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім. Б. Лавреньова щороку посідають призові місця на предметних олімпіадах та обласних, всеукраїнських конкурсах.

Сьогодні колектив Херсонської школи-родини №39 відсвяткував ювілей – 50-річчя заснування навчального закладу. Із закінченням навчального року колективи обох шкіл привітала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

«Я в першу чергу хочу подякувати усім вчителям за знання, професіоналізм, за щиру душу! Я хочу окремо подякувати всім батькам. Протягом року ви допомагали дітям виконувати усі завдання, як творчі, так і навчальні, заради їхнього майбутнього! Дорогі випускники, у школі ви отримали базу знань, яка буде завжди з вами і стане фундаментом майбутньої професії, самостійного життя. Я бажаю вам, щоб всі ваші мрії здійснювалися. Любіть, пам’ятайте свою школу, своїх вчителів. Всіх зі святом!».

Секретар міськради вручила подяки міської ради обом педагогічним колективам за активну участь у загальноміських виховних заходах, які проводять управління освіти та культури.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН