Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським театралам «Мельпомена» влітає у копієчку

Цьогоріч програма «Мельпомени Таврії» настільки насичена й розмаїта, що затяті театрали буквально губляться у виборі  фестивальних локацій, яких ціла низка. Та справа навіть не в цьому: любити театр у Херсоні дорого. Витратившись на квиток, глядачеві доведеться приберегти 50-100 гривень на дорогу додому. Вистави на великій сцені завершуються після 19.00, у театрі-кафе – після 21.00. Громадський транспорт Херсона виявився не готовим до культурної події регіону №1, ввечері маршруток у місті зась, пише Новий день.

Не працює й ноу-хау театру ім. Куліша – електронна диспетчерська. Як пояснили в театрі, не можуть організувати доставку глядачів у кілька районів міста, як це було раніше, бо відсутні автобуси, які раніше надавали перевізники через міське управління транспорту. Патова ситуація мала місце минулого четверга, у день відкриття «Мельпомени», карнавальна хода завершилася після 21.00, а її учасники – діти з танцювальних колективів, змушені були мокнути на вулиці о очікуванні маршруток, яких майже не було.

Єдиний вихід для тих, хто повертається з театру ввечері, замовляти таксі, та останнім часом поїздки на авто з «шашечками» подорожчали. Добре, якщо ви обрали одну-дві вистави, просто більша кількість неабияк вдарить по кишені. Складається таке враження, що комусь вигідний вечірній транспортний колапс у Херсоні, принаймні, на час масових заходів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН