Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підбили підсумки освітянської спартакіади

З 2006 року проводяться змагання з кількох видів спорту серед освітянських команд навчальних закладів міста за ініціативи профспілкової організації. У спартакіаді-2018 взяли участь вчителі та вихователі 67 загальноосвітніх та дошкільних закладів.

486 педагогів стріляли, грали у настільний теніс та волейбол, роздумували над шаховими і шашковими комбінаціями. У Херсонській загальноосвітній школі №39 відбулось урочисте нагородження переможців спартакіади.

«Виховання дітей починається з особистого прикладу. У дітей перед очима є приклад для наслідування, вони бачать, що спорт – це здоров’я і краса. Захід, організований головою профспілкового комітету Галиною Михайлівною Гривняк, відбувся на високому рівні. Хочеться побажати, щоб спартакіада продовжувала жити, розвиватись, долучались й інші навчальні заклади міста», – підкреслила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, яка взяла участь у нагородженні переможців змагань.

Начальник управління освіти та науки Херсонської міськради Юрій Ніконов подякував усім учасникам змагань за активну позицію і повідомив, що цього року до дипломів переможців додаються ще й грошові винагороди.

«Учасники, які взяли участь у змаганнях з п’яти видів спорту, отримали по 1 тисячі гривень. Заохочені й команди, які посіли призові місця за результатами змагань», – прокоментувала голова профспілки працівників освіти та науки Херсона Галина Гривняк.

У загальнокомандному заліку перемогли вчительські команди Фізико-технічного ліцею та ясел-садка №38.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН