Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Близько 30 спортсменів отримали Кубок Великокопанівської ОТГ Херсонської області з кіокушин карате

З метою розвитку і популяризації Kyokushin Karate, як спорту для мільйонів, підвищення професійної майстерності, зміцнення відносин між спортивними клубами 13 травня 2018 року у Великих Копанях пройшов Чемпіонат з Kyokushin KARATE на Кубок Великокопанівської ОТГ Херсонської області. Організаторами змагань були Херсонська обласна федерація Кіокушин карате та рукопашного бою і Великокопанівська сільська рада.

Із вступною промовою до учасників звернувся голова суддівської колегії Чернявський Леонід Семенович. Далі слово для привітання надавалося заступнику сільського голови Великокопанівської ОТГ Круц Надії Миколаївні. В якості почесного гостя на змаганнях був присутній президент Херсонської обласної Федерації Кіокушин карате та Рукопашного бою, заслужений тренер України, член Міжнародного комітету WKB — Всеволодов Сергій Сергійович.

За дотриманням правил змагань та ходом боїв слідкував суддівський склад у кількості 20 чоловік.

Стати учасником чемпіонату мали змогу спортсмени у вікових категоріях 7,8,9,10,11,12-13,14-15 років та у різних вагових категоріях.

На Чемпіонаті взяло участь близько 70 спортсменів та майже половина з них зайняли призові місця.

Певно, що не варто зайвий раз розповідати про неперевершену атмосферу першості та спортивного духу, яка захопила дитячі серця на змаганнях. Окрім звичайних фізичних вправ, юні спортсмени отримали вкрай важливий урок для життя: нічого в цьому світі не дається без боротьби, і коли потрібно, треба вміти зібрати свою волю в кулак, а інколи і тримати удар від долі.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН