Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочався фестиваль “Матуся. Родина. Херсон. Україна”

Місце проведення цьогорічного – територія Обласного палацу молоді, де розташувались різні локації, аби кожна родина, яка завітала на свято знайшла для себе цікаве заняття. 

Розважали сьогодні гостей вокальні та хореографічні дитячі колективи, можна було долучитись до спортивних змагань , або переглянути виставку малюнків та виробів декоративно-ужиткового мистецтва. Розважали малечу і аніматори.

Святкування Дня матері започатковано в США в 1914 році.
В Україні – це свято почало відзначатись з 2000 року.
Вдруге фестиваль в Херсоні організовує громадська організація “Громада.UA”.

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко привітала учасників і гостей заходу: “Вітаю всіх мам! Тільки мама знає, скільки сил, любові, добра вона вкладає у виховання дитини. Саме мама оберігає любов’ю і молитвою своє дитя. 

Хочу звернутись до дітей: даруйте мамам свої поцілунки і обійми на знак глибокої подяки. Пам’ятайте, ваша мама єдина на землі людина, яка завжди буде поруч, коли потрібна буде підтримка і допомога.  Цього дня я бажаю усім щасливої долі, любові та миру. Я вдячна за ініціативу проведення фестивалю жінкам , які займаються суспільно важливою справою – влаштовують другий рік поспіль масштабний фестиваль у Херсоні, організовують заходи, які цікаві для всієї родини. Ви робите важливу справу! Наснаги вам і реалізації всіх творчих задумів!

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН