Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Високопільському районі перевіряли якість доріг та стан медичних закладів

10 травня з робочим візитом депутат Верховної Ради України Іван Вінник завітав до Високопільського району. Зважаючи на незадовільний та аварійний стан автомобільної дороги загального користування державного значення Т-22-07 нардеп зосередив увагу на підготовці та проведенні заходів з фінансування ремонтних робіт (виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення тендерних процедур, тощо).

Депутат відвідав об’єкти соціальної інфраструктури в яких за його сприяння вже проведено капітальні ремонтні роботи: Зарічненський та Нововознесенський фельдшерсько-акушерські пункти, Архангельську і Потьомкинську лікарські амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Високопільську центральну районну лікарню. Зустрівся з працівниками цих закладів, ознайомився з проблемними питаннями, окреслив шляхи їх вирішення та взяв в роботу.

Народний обранець в малій сесійній залі районної ради провів зустріч з сільськими, селищними головами, депутатами районної ради, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, служб району, керівниками підприємств, організацій та розповів про свою діяльність, плани, поспілкувався з присутніми.

Присутніх найбільше турбували питання транспортного сполучення, ремонту доріг державного та місцевого значення, енергозберігаючих технологій, «зеленого тарифу», продажу землі, цінової політики на природний газ для населення, тощо.

Високопільська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН