Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи буде у Херсоні вирішено проблему небезпечного пішохідного переходу по Університетській?

Сьогодні з ранку до ХДУ завітав міський голова Херсона Володимир Миколаєнко. Із якою метою, на Фейсбуці повідомляє народний депутат України Олександр Співаковський: 

– Приємно, що свій робочий день міський голова Херсона Володимир Миколаєнко розпочав саме з візиту до закладів освіти – Херсонського державного університету та Академічного ліцею ім. О.Мішукова. Разом із ним ми пройшлися по навчальних корпусах, оглянули приміщення, де буде їдальня та спортзал, поспілкувалися з проректорами. Були визначено коло першочергових проблем, у вирішенні яких університет потребує підтримки держави і міської влади. Це насамперед ремонт покрівлі та системи опалення, щоб і взимку наші студенти та ліцеїсти могли “гризти граніт науки” у теплі та затишку. Домовилися з очільником міста спільно стукати у двері державних установ, щоб знайти необхідні кошти. А от щодо підтримки депутатського корпусу міста, то міський голова вважає, що вона повинна бути. За словами Володимира Миколаєнка, у депутатів міськради майже ніколи не буває розбіжностей у поглядах щодо питань, які стосуються дітей та людей похилого віку. Тому ми дуже розраховуємо на їхню допомогу у вирішенні наших спільних проблем. Адже коли наші діти будуть навчатися у комфортних умовах, від цього виграють не лише вони та їх батьки, а й все місто. 

До речі, під час візиту мер оглянув також славнозвісний небезпечний пішохідний перехід по вул.Університетський, про який знає все місто. І, здається, сьогодні таки було знайдено вирішення цієї проблеми. Деталі розголошувати поки не буду, але вже з наступного тижня починаємо працювати в цьому напрямку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН