Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль “Молода хвиля” об’єднав талановиту молодь Херсонщини

Сучасний вчитель має не лише досконало знати предмет, який викладає своїм учням, а й бути ініціативним, творчим, відкритим до нових креативних ідей. Як, зрештою, і випускник вищої школи, якій би спеціальності він би не навчався. 

Студенти херсонських вишів мають таланти і знаходять вихід творчому потенціалу. Фестиваль «Молода хвиля», який вже 58 років проводиться у стінах Херсонського державного університету, цього року став відкритим. До участі були запрошені студенти ХДАУ, ХНТУ, ХМДА, Бериславського педагогічного та Новокаховського коледжів. 

На розсуд журі були представлені номери сучасного, класичного, народного танцю, пісні та інші жанри. 

« Для нас цей захід є дуже важливим. Тільки там, де є ті, хто зберігає традиції і ті, хто пам’ятає свою історію, ті, хто віддає свою душу заради майбутнього – там є сценарій того, як можна побудувати свою щасливу країну. Країну для молоді, країну для наших дітей, для наших онуків. Важливим є те, що сьогодні фактично є присутніми 6 навчальних закладів, які є у нас на території Херсонської області», – сказав у виступі народний депутат України Олександр Співаковський. 

Фінал конкурсу відбувся 3 травня, на сайті «Український південь» перебіг фестивалю транслювався в онлайн-режимі. Серед запрошених – голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко та начальник Департаменту освіти, науки та молоді ХОДА Євген Криницький. 

«Вітаю всіх на фестивалі студентської молодої хвилі! І хочу побажати всім учасникам, які дійшли до фіналу йти по життю тільки вперед. Хочу, щоб всі розуміли: без творчості, без розвитку всебічної особистості неможливий рух вперед ані міста, ані держави. Тому нехай той запал, який є у вас, у ваших виступах, зберігається у ваших душах, у ваших серцях на все життя», – побажала учасникам фестивалю Олена Урсуленко. 

Фестиваль довів: наша молодь активна та креативна! Тож, чекаємо на наступну “Молоду хвилю”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН