Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулась презентація понад 50 нових туристичних маршрутів, цікавих екскурсій і незвичних турів на Кам’янській Січі

Нові туристичні маршрути, цікаві екскурсії, незвичні тури та відпочинок на будь-який «смак» та гаманець презентували гостям під час відкриття туристичного сезону на Кам’янській Січі 1 травня.

Різноманітність турів, туристичних продуктів, пансіонатів та закладів відпочинку, а ще Чорне та Азовське моря, найбільша у Європі пустеля, край виноробів, територія заповідників та національних парків, край козацької слави, місце для відпочинку та оздоровлення все це про нашу Херсонщину.

8 районів: Генічеський, Скадовський, Олешківський, Чаплинський, Бериславський, Голопристанський, Білозерський, Каланчацький райони, 4 населених пункти: Арабатська Стрілка, Нова Каховка, Гола Пристань та м. Херсон (Клуб корисного відпочинку «Green Terra») та Присиваська ОТГ презентували  кожен свій туристичний потенціал.

Так, наприклад, Голопристанський район презентував потенціал Чорноморського узбережжя, цілющі озера, унікальний Чорноморський заповідник, Тендрівську і Ягорлицьку затоки. 

У районі вам запропонують відпочинок на будь-який смак, від затишного будиночка сільського зеленого туризму до комфортабельних готелів з усіма зручностями.

Для того щоб навчитись презентувати свій край та правильно формувати пропозиції для туристів був проведений воркшоп «Формування, просування та продаж місцевого туристичного продукту» для органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, починаючих підприємців. Спікерами виступили: Антон Лисенко, керівник клубу корисного відпочинку «Green Terra» (м. Херсон) та Сергій Кліщевський, голова Присиваської ОТГ.

сайт ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН