Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Куди подівся потяг Херсон – Київ?

Відсутність в системі продажу квитків на потяг 102 Херсон – Київ з 16 травня всерйоз турбує пасажирів.

Тим більше, що користується цей потяг шаленим попитом і квитки на нього купити дуже важко навіть заздалегідь. Це встигло спричинити навіть чутки про його ймовірне скасування.

Прес-служба «Укрзалізниці» їх спростовує: «Підприємство не планує скасовувати цей поїзд. На нього лише тимчасово призупинено продаж квитків – на дати після 15 травня. Це пов’язано з тим, що наразі корегується графік руху поїздів перед початком літніх перевезень. До кінця цього тижня продаж квитків відкриємо.

Натомість підготували бонус для пасажирів, які подорожуватимуть у херсонському напрямку – поїзд № 298 Київ – Херсон, що курсуватиме влітку».

Пасажири також скаржаться на відсутність у продажу будь-яких квитків з ужгородського і львівського напрямків до Одеси на дати після 13 травня. В «Укрзалізниці» теж обіцяють виправити це до кінця квітня.

Як уже неодноразово повідомляв «Новий день», багато пасажирів скаржаться на незручний графік руху поїзду 102 Київ – Херсон.

Через те, що він прибуває до кінцевої станції близько 9 години ранку, пасажири з Нової Каховки, Каховки і Берислава можуть дістатися додому тільки біля 11:00.

Натомість до Одеси, Миколаєва, Запоріжжя з Києва можна доїхати набагато раніше. Також незручними є потяги з Херсона до Львова і Харкова. Тому чимало пасажирів надають перевагу поїздам з Одеси аби доїхати на захід і з Новоолексіївки, щоб потрапити на схід країни.

Олег БАТУРІН
“Новий День”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН