Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв: «По ту сторону кордону бачать, що хлібом і сіллю ми окупантів зустрічати не будемо!»

28 квітня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїм заступником Вадимом Чабаном взяв участь у відкритті підготовленого типового стрільбища поблизу смт Каланчак.

На новоствореному спеціальному полігоні у цей день відбулися чергові заняття з підрозділами територіальної оборони Каланчацького району.

«Нещодавно на Херсонщині відбулися військові навчання та випробування ракети «Вільха» під головуванням Президента України Петра Порошенка. Верховним головнокомандувачем Збройних Сил України був відзначений високий рівень проведення навчань, а також збори тероборони, які ми проводимо другий рік поспіль» – наголосив очільник Херсонщини Андрій Гордєєв.

Також він акцентував увагу на тому, що багато областей України за прикладом Херсонської почали проводити заняття з підрозділами територіальної оборони.

На останок Андрій Гордєєв подякував військовозобов’язаним за активну громадянську позицію та наголосив: «По ту сторону кордону бачать, що хлібом і сіллю ми окупантів зустрічати не будемо!».

Навчання проводяться відповідно до Плану проведення зборової підготовки підрозділів територіальної оборони Херсонської області на 2018 рік,затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

За традицією військовозобов’язані мали змогу відпрацьовувати навички зі стрільби, надання медичної допомоги, тактичної підготовки, дії підрозділу в обороні та наступі.  

Крім того, сьогодні захисники Скадовського району також підвищували свою бойову майстерність. В цілому у навчаннях взяли участь майже 300 захисників.

сайт ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН