Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі пройшов ярмарок сезонних вакансій

Особливістю ринку праці району є те, що Бериславщина – це сільськогосподарський район, що і зумовлює сезонний характер роботи на сільгосппідприємствах району. Навесні та влітку значно зростає і попит на робочі руки у сільгоспвиробників району. Все це враховує в своїй діяльності районний центр зайнятості: щорічно навесні відбувається ярмарок сезонних вакансій, який є ефективною формою підбору персоналу.

26 квітня 2018 року на площі біля районного центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій “Роботодавці Бериславщини запрошують на сезонні роботи”, в якій взяли участь 15 роботодавців, 2 навчальних заклади, безробітні громадяни та учні.

Роботу ярмарку розпочав привітальним словом голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон, в якому він зазначив, що служба зайнятості іде в ногу з часом і активно використовує всі форми роботи з безробітними, ярмарки вакансій у тому числі.
До слова долучився Бериславський міський голова Олександр Шаповалов, який подякував за співпрацю центру зайнятості в сфері проведення громадських робіт.

Депутат обласної ради Віктор Деркач зазначив, що підтримка служби зайнятості є дуже суттєвою для всіх сільгоспвиробників, а колектив Бериславського районного центру зайнятості виділив як найкращий.

У ході ярмарки за активну співпрацю з районним центром зайнятості нагороджено ТОВ “ЮТС-Агропродукт”, ПРАТ “Кам’янський”, ФГ “Лідер Агрі”, ФОП Павлівська І.О., ТОВ “Тавр”, СТОВ “Берегиня”, Новорайського сільського голову Олександра Шокурова та Бериславського міського голову Олександра Шаповалова.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН