Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, що вбитий у Херсоні бізнесмен знав, що його “замовили”

Вбитий у Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко дізнався про те, що його замовили два тижні тому. Про це журналістам «СтопКору» повідомила дружина вбитого.

«До Ігоря Пащенка дійшли чутки, що його вбивство замовили правоохоронцям», – зазначили журналісти «СтопКору».

Додамо, дружина вбитого у Херсоні бізнесмена Ігоря Пащенка розповіла «СтопКору» подробиці загибелі чоловіка.

Ірина Пащенко повідомила, що на допит у справі загибелі її чоловіка прибув і Володимир Сальдо – колишній мер Херсона, з яким у загиблого були бізнес-суперечки. Жінка пов’язує загибель чоловіка з «Домініканською історією» з викраденням брата загиблого – Дениса та протистоянням його з Володимиром Сальдо. Ірина одразу після кількагодинного допиту зустрілась з журналістами «Стоп корупції».

Вона зазначила, що незадовго до загибелі чоловіку погрожували, про це подружжя дізналося близько двох тижнів тому. Наразі Ірина не довіряє правоохоронцям та додає, що у затриманих підозрюваних у вбивстві виявили документи, пов’язані із Сальдо. Жінка також повідомила, що бачила, як колишній мер Херсона Володимир Сальдо прибув на допит.

Нагадаємо, увечері 24 квітня у Дніпровському районі Херсона невідомий вистрілив у місцевого бізнесмена Ігоря Пащенка. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Охоронник бізнесмена перебуває у лікарні у важкому стані.

За фактом відкрито кримінальне провадження за Ч.2 ст. 115 ККУ (навмисне вбивство).

СтопКор

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН