Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські фіскали провели турнір по боулінгу

Вперше з метою пропагування здорового способу життя серед державних службовців працівники Головного управління ДФС у Херсонській області провели міні – турнір із боулінгу. Змагання стали своєрідним відбірковим етапом перед проведенням Першої спартакіади ДФС, яка відбудеться наприкінці травня у м.Одесі.

Захід пройшов вихідними днями у херсонському Клубі “Друзья” за підтримки керівництва фіскальної служби області та профспілкової організації установи. У спортивній грі брали участь 36 державних службовців у складі 6 команд, сформованих із представників управлінь організації роботи, по роботі з персоналом, податків і зборів з фізичних осіб та юридичних осіб, відділу матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури та співробітників податкової міліції.
За результатами змагань перше місце посіла збірна команда управління організації роботи та відділу матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури фіскальної служби області. Володарями найбільшої кількості перемог стали Дмитро Богатирьов (слідче управління фінансових розслідувань) та Олена Іщенко (управління податків і зборів з фізичних осіб), які отримали титули переможців змагань, здобули почесні кубки та отримали матеріальні заохочення.

Фіскальний турнір пройшов у дружній та емоційно товариській атмосфері. Кожен відчув себе частиною великого та єдиного колективу, залишив приємні спогади про боулінг та видався просто прекрасним днем спільного відпочинку з колегами – друзями!

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН