Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі заклали капсулу з нагоди початку будівництва житлової багатоповерхівки

Сьогодні, 23 квітня 2018 року, у рамках робочого візиту до Бериславського району голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва відбулося урочисте закладення капсули із зверненням до нащадків з нагоди початку будівництва житлового будинку у м. Берислав за адресою: м. Берислав, вул. Херсонська, 110 А.

Участь в урочистій церемонії взяли почесні гості: голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, голова обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Олександр Пронін, директор Департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій, депутати обласної ради, керівництво району, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств та організацій району, громадськість міста.
Очікується, що будівництво буде завершене вже до 01 жовтня цього року.

Звертаючись до присутніх почесні гості щиро привітали присутніх із знаковою для нашого міста подією, яка стане промовистою сторінкою в історії бериславської громади.

Олександр Гомон висловив велику подяку обласній державній адміністрації та обласній раді, депутатам усіх рівнів та всім, хто причетний до проекту реконструкції багатоквартирного житлового будинку, зазначивши: “Ми разом зробили перший, я вважаю, дуже важливий крок. Я впевнений, що при такій підтримці – ми цей проект завершимо вчасно”.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН