Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Кам’янській Січі сьогодні провели пленер

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Відобразити у мистецтві чарівні краєвиди Кам’янської Січі цієї весни спробують члени Спілки художників України: Катерина Білетіна (Одеса), Олександр Танасюк (Херсон), Олексій Малик (Одеса), Ірина Калюжна (Харків), Оксана Оснач (Херсон), Медведь Олеся (Одеса), Разинкіна Ольга (Одеса) та Вадим Суворов (Одеса).  За ініціативи Анни Йосипенко та Оксани Оснач на території Кам’янської Січі (с. Республіканець Бериславського району) вже сьогодні розпочинається пленер!

Вчора ми зустріли митців у Херсоні та доставили до Республіканця. Познайомились, поселили, а після невеличкої екскурсії по Січі смачно повечеряли. Місцеві приготували смачнющу рибну юшку та картоплю з м’ясом на диско-пательні.

Також для наших творчих гостей ми провели невеличкий екскурс по території Качкарівської церкви та старовинного польського цвинтаря 18-19ст в селі Саблуківка. День пройшов на ура! Гості задоволені, а ми бажаємо їм наснаги та натхнення!

А також хочеться зауважити, що на фестивалі «Кварта» 30-го квітня та 1-го травня підчас заходу усі бажаючі зможуть відвідати художню виставку з роботами майстрів! Деякі картини будуть виставлені на аукціоні і їх можна буде придбати. Усі зібрані кошти надходитимуть до Благодійного фонду «Відродження Кам’янської Січі”!

Для участі у фестивалі “Кварта” необхідно зареєструватися.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН