Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні талановиту молодь об’єднав фестиваль “Молода хвиля”

19 квітня у Херсонському державному університеті продовжилися виступи молоді навчального закладу у межах фестивалю студентської творчості «Молода хвиля – 2018». Цього разу у конкурсній програмі «Фристайл» змагалися студенти факультету іноземної філології та факультету дошкільної та початкової освіти.

Оцінювали талановитих студентів Херсонського державного університету конкурсне журі у складі режисера Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім.М.Куліша, сценариста та продюсера проектів Сергія Новачука, заступника директора Херсонського обласного центру народної творчості Оксани Степанової, заслуженого діяча мистецтв України, старшого викладача кафедри вокалу та хорових дисциплін ХДУ, керівника гурту «General Voice» Олексія Пономарьова, заслуженого журналіста України Лідії Григор’євої, старшого викладача кафедри хореографії факультету культури і мистецтв ХДУ Інни Білоусенко, в.о.директора Палацу молоді та студентів Херсонської обласної ради Олени Звягіної та художнього керівника денс-студії «Прайд», випускниці ХДУ Ольги Драй.

Відкрили концертну програму в актовій залі в.о.ректора ХДУ Наталія Тюхтенко та проректор із наукової роботи Сергій Омельчук. Наталія Анатоліївна побажала учасникам та гостям фестивалю здоров’я, успіхів та миру, а Сергій Аркадійович – успішно вписатися в літопис життя Херсонського державного університету та рухатися не лише в науковому, а й соціально-гуманітарному напрямі.

Надалі розпочалася концертна програма факультету іноземної філології та факультету дошкільної та початкової освіти.

Присутні в залі глядачі були приємно вражені драйвовими та запальними танцями і співом студентів ФІФу та ліричними і зворушливими композиціями у виконанні хорового колективу ФДПО.

А поки що фестиваль мистецтв «Молода хвиля» продовжується. І вже на наступному тижні на усіх чекатиме нова порція талановитих виступів та незабутніх емоцій.

Прес-центр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН