Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Подружжя херсонських журналістів повідомило про кричущий випадок беззаконня

Подружжя херсонських журналістів Рустам та Еріка Авдєєви повідомили на Фейсбуці про те, як стикнулися із нахабством, беззаконням і спробою посягнути на їхнє майно:

 – Невже Херсон – місто беззаконня??? А як інакше можна назвати ситуацію, коли із твоєю приватною власністю, приватні підприємці роблять те, що вважають за потрібне. Як назвати ситуацію, коли у помешкання журналістів вламуються із своїми правилами та умовами без попередження. У таку ситуацію потрапила наша родина. 

Ми живемо на 2 поверсі, під нашим балконом розташований магазин спецодягу «Обновочка». 14 квітня 2018 року прийшовши додому ми помітили, що під нашими вікнами виріс металевий каркас. Господар магазину не повідомивши нам, не говоримо навіть про те що він не взяв навіть дозволу та згоди на монтаж цього піддашку під нашим балконом, розпочав роботи по монтажу цієї конструкції. Документів судячи із усього він не має, адже для того аби отримати технічний паспорт на подібну реконструкцію, мав отримати дозвіл від нас. Ми зателефонували господарю (фіктивному, адже справжній господар його дружина) і він повідомив у телефонній розмові, що документи йому не потрібні і ніякі дозволи також. 

Сьогодні, будучи на роботі у нашій квартирі залишилась мама із трирічною дитиною, їх спокій перервав гуркіт на нашому балконі. Перша думка що трапилось – хтось намагається проникнути у квартиру. Виявилось, що господар дав команду робітникам відривати пластикову обшивку (вагонку) від нашого балкону. Мама почала галасувати та зупиняти робітників від подібного вандалізму. На місце події я приїхав вже за 20 хвилин, викликав патрульну поліцію, «господар» натомість теж викликав екіпаж поліції, хоча аргументів чому він це зробив, у нього не знайшлось. Приїхав один екіпаж Поліції. І тут поліцейський підійшов до «Господаря» та потиснув руку, звернувшись: «Добрый день, Сергей Николаевич». Це викликало у мене підозру. Адже поліцейський радив залагодити конфлікт. Однак я попросив викликати слідчо-оперативну групу, після чого поліцейський сказав, що викликають, якщо сума збитку більше 180 тисяч гривень. Я не знаю яким законом він керувався і що мав на меті, однак я наполіг на своєму проханні. Поліцейський сказав, що оперативники приїхати не можуть, тому «давайте обойдемся без них». Я набрав знову 102, де мені повідомили, що оперативна служба звичайно може приїхати. Тут «господарю» стало погано, він викликав швидку допомогу, яка наче йому надала допомогу. Оперативники приїхали і зафіксували факт незаконного демонтажу приватної власності. Приїхала дружина, «господарю» стало краще і він знову подзвонив у Поліцію, поліція приїхала, однак він знову таки не пояснив причини свого виклику, однак дружина також написала ще одну заяву. На цей раз поліцейські приїхали виховані, компетентні та головне «неупереджені».

Тепер чекаємо виклику до слідчого, та відповіді на запити до компетентних органів. Прикро , не через пошкоджену обшивку, це виправити легко, а через те, що багато хто вважає, що усі питання можна вирішити силою чи грошима. Але попри все , віриться, що в нашій державі Закон є для кожного і Він у дії!!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН