Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чемпіонат з кросфіту пройде на Херсонщині

Про це на Фейсбуці повідомляє депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко:

 – Щоб продемонструвати, на що здатні сучасні українські «лицарі», 30 квітня та 1 травня у рамках проведення фестивалю «Кварта» на Кам’янській Січі за підтримки генерального директора ТОВ «НВП «5 ЕЛЕМЕНТ» Володимира Миколайовича Белого відбуватиметься Всеукраїнський чемпіонат сухопутних військ України з функціонального багатоборства (crossfit)!
Минулого руку чемпіонат відзначився великим успіхом! Привернув до себе увагу молоді та навіть має перспективу увійти до системи фізпідготовки нашої армії! Адже функціональне багатоборство спрямоване на створення універсального спортсмена, який готовий до будь-яких навантажень, а це – невід’ємна частина підготовки сучасного військовослужбовця.
Тож цієї весни за ініціативи Юрія Голубовича, Ігоря Шведа та Дмитра Дзядевича на Кам’янській Січі (с. Республіканець Бериславського району) понад 100 чоловік демонструватимуть свої вміння, проходячи цікаві змагання та непрості випробування. Це має стати справжнім видовищем для глядачів та приводом пишатися сильною нацією для кожного українця !

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН