Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині зібрано 1,5 мільярда гривень податкових платежів

Саме, 1534 млн. грн. податкових платежів до бюджетів всіх рівнів надійшло від платників податків на Херсонщині. За I квартал 2018 року бюджети отримали на 172 млн. грн. більше, ніж торік. Цьогоріч до державного бюджету бізнесмени Херсонщини перерахували 667 млн. грн. або на 27 млн. грн. більше минулорічного періоду 2017 року.

Слід зазначити, що в надходженнях минулого року понад 21 млн. грн. було сплачено податку на додану вартість підприємствами, які з 01.01.2018 отримали статус великого платника податків. Сплата ПДВ у цьому році здійснюється вже за місцем нової реєстрації.

Надходження до бюджетів місцевих громад зросли на 145 млн. грн. або на 20 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 867 млн. гривень. Також бізнес-спільнота Херсонщини на третину або на 161 млн. грн. збільшила сплату єдиного соціального внеску та спрямувала протягом січня – березня 2018 року 764 млн. грн. ЄСВ на казначейські рахунки області.

Зростання надходжень до зведеного бюджету – результат спільної співпраці фіскальної служби та суб’єктів господарювання усіх форм власності. Від фіскальної служби Херсонщини – це запровадження інноваційних методів та електронних сервісів обслуговування, а від платників – висока податкова культура у сплаті податків.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН