Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині побудують нову автомобільну дорогу місцевого значення Приморське – Лазурне

Під час публічного звіту голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва за 2017 рік очільник області поінформував про виконані роботи на дорогах різного значення Херсонської області у минулому році й окреслив перспективні плани в роботі на 2018 рік.

Так, Андрій Гордєєв відзвітував, що у 2017 році здійснено ремонт з відновлення дорожнього покриття із застосуванням сучасних технологій холодного ресайтлингу на ділянках доріг загальною протяжністю 28,04 км на автомобільній дорозі М-14 Oдеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог) –  1,5 км; Р-57 Oлешки  – Гола Пристань – Cкадовськ –  6 км; у Білозерському районі 6 км до межі з Миколаївщиною та на автомобільній дорозі  Мар’янське – Берислав – /Р-47/ –14,54 км, передає Олешки.сity.

Також було здійснено ремонти автомобільних доріг загального користування місцевого значення та ямкові ремонти загальною площею 278,2 тис кв метрів, 75,5 км з яких – на дорогах місцевого значення.

 Говорячи про заплановані роботи у 2018 році, голова облдержадміністрації зазначив, що буде відремонтовано ще 15 км дорогиМ-14 Oдеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог).

Капітальний ремонт очікує на дорогу Т-04-03 Марянське – Берислав – мостових переходів  км 59 (Миловська балка) – 30 пог.метрів та км 69 (Каїрівська балка) – 30 пог.метрів на загальну суму 65 млн грн.

«З державного бюджету на ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2018 рік вже виділено майже 320 млн грн. Планується виконання ремонтних робіт загалом на 47 об’єктах у всіх 18 районах області»,

 – поінформував Андрій Гордєєв.

 Він підкреслив, що основна увага буде приділятись ремонту автомобільних доріг, які розташовані у курортних зонах Чорного та Азовського морів, їх обстеження вже провели і, як результат, визначено можливість будівництва нової автомобільної дороги місцевого значення Приморське – Лазурне протяжністю 8,5 км.

«На мережі місцевих доріг більше 30 років нічого не будувалось, проводились лише ремонтні роботи. Ця нова дорога з’єднає два місця відпочинку на узбережжі Чорного моря і надасть можливість відкрити нові автобусні рейси»,

– запевнив голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН