Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській школі вчились надавати першу допомогу

Ініціативу проведення занять, які стосуються безпеки дітей, завжди підтримує Андрій Путілов. Вже дев’ять років у Херсоні успішно працює його соціальний проект «Школа плавання», завдяки якому навики з поводження на воді отримали тисячі юних городян.

Сьогодні ж команда Андрія Путілова розробила листівки, в яких зібрано найважливішу інформацію про те, як діяти в екстремальних ситуаціях. Плакати, які сприятимуть закріпленню матеріалу, отриманого під час практичного заняття, вже отримала школа №21.

Як робити непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легенів учням показали представники навчально-виробничого комбінату Дніпровського району Херсона. Саме на його балансі перебуває нині єдиний у Херсоні сучасний робот для тренувань, недавно придбаний за кошти міської ради.

Заходи на кталт освоєння навиків з надання першої допомоги в Антонівській школі№21, яку ще називають «Зеленою школою», давно стали нормою. Плакати з важливою інформацією керівництво школи обіцяє розмістити на видному місці, аби учні не забували про головне у житті – безпеку власну та оточуючих.

телеканал ВТВ+

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН