Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Молоді кадри прийшли у фіскальну службу Херсонщини

Сьогодні, у фіскальній службі області вперше набула статусу державного службовця Євгенія Петрова, яка стала переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В». За його результатами молодий юрист була призначена на посаду старшого державного інспектора відділу супроводження судових спорів з питань стягнень та банкрутств юридичного управління Головного управління ДФС у Херсонській області.

Урочисте виголошення та підписання новопризначеним спеціалістом Присяги державного службовця відбулося у присутності начальника фіскального відомства області Ігоря Клима, колег – працівників структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, та представника служби управління персоналом. Підписаний текст Присяги є складовою особової справи фіскала-початківця, а інформація про її прийняття внесена до трудової книжки. Така процедура встановлена положеннями Закону України «Про державну службу» для осіб, які вступають на посаду державної служби вперше. Саме з дня публічного складення Присяги державного службовця такі особи набувають статусу державного службовця.

Для мінімізації процесу адаптації молодого співробітника до умов роботи в органах ДФС, розкриття особистого потенціалу, успішного оволодіння професійними знаннями та практичними навичками для виконання обов’язків на займаній посаді за нею закріпили наставника – головного державного інспектора відділу супроводження судових спорів з інших питань юридичного управління Головного управління ДФС у Херсонській області Євгенію Незгоду, яка має чималий досвід роботи у фіскальному відомстві.

Вітаємо колегу із призначенням на посаду та бажаємо з гідністю нести високе звання державного службовця й досягти професійних висот у справі служіння Українському народові.

ДФС у Херсонській області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН