Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запитай Коваленка – звіт Новокаховського міського голови у прямому ефірі на телеканалі «Скіфія»

Уже сьогодні Коваленко Володимир Іванович відзвітує громаді наживо!

Увечері о 19:20 на @UA: Суспільне мовлення в партнерстві з @Громадський рух ЧЕСНО стартує всеукраїнський медіа-проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі телеканалу «Скіфія». Також дивіться трансляцію на сторінці у Facebook! https://www.facebook.com/skifijantku
та слухайте прямий ефір на радіо http://94.179.128.140:8000/Radio.

Новокаховський міський голова, Коваленко Володимир Іванович протягом 52 хвилин розповість громаді про результати своєї роботи та відповість на ВАШІ запитання!

«Проект #Звіти_наживо має суспільне значення. Це гарна нагода для чиновників відзвітувати про зроблене, а для нас – показати, що ми можемо. Раніше все звітування зводилося до затягнутих виступів мерів або губернаторів, із ретельно підготовленими їхньою службою темами та запитаннями. Нині – це велика робота команди суспільно-політичного напряму спільно із ГР «Чесно», це неймовірна кількість «переритої» за місяць підготовки інформації, це зустрічі із жителями міста, це виїзди на підприємства та у заклади соціальної сфери. Все для того, аби мати повну картину усього, що відбувається. Ми зібрали інформацію, проаналізували і готові до ефіру!» – зазначив Василь Середюк, продюсер Херсонської філії Суспільного.

«Що робити, з постійними крадіжками огорож могилок,на міському кладовищі? Та за які кошти і в який термін покладуть новий асфальт замість бракованого?». На ці та інші питання спробуємо дізнатися відповідь від Новокаховського міського голови у прямому ефірі телеканалу «Скіфія».

Тож, якщо вам є що запитати у Новокаховського міського голови, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Коваленко. Ведучі озвучать найцікавіші запитання у прямому ефірі!

Якщо протягом ефіру у вас виникне додаткове питання – поставте його, зателефонувавши за телефонами: (0552) 26-45-96, (066) 988-99-29 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

#Звіти_наживо дивіться 23 березня о 19:20 на телеканалі «Скіфія».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН