Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшла олімпіада з правової освіти

На IV етап XXVI Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства приїхали 100 школярів 9-11 класів з усієї України приїхали до Херсона.

Олімпіада проходить у два тури: теоретичний та практичний на розв’язання задач, але олімпіада це не лише змагання, а це й час для знайомства та спілкування з новими друзями.

Учасників олімпіади із Миколаєва, Запоріжжя та Кіровограду тепло і щиро вітали учні Антонівської 21 “Зеленої школи”, команда енергоменеджерів. Учнів привітала директор школи Галина Лугова, здійснили екскурсію навчальним закладом, провели тренінг “Знайомство” під час чаювання.

Команда енергоменеджерів “Школа енергії”, провела для гостей ” ENERGY – квест”, підвели підсумки заходу – перемогла команда учнів з Кіровограду. Учасники отримали грамоти і подарунки.

«Непомітно пролетів час, було настільки весело і захоплююче, що не дивлячись на короткий час для знайомства, діти не хотіли казати “Бувай” один одному. Тож, сподіваємося на нові зустрічі і бажаємо успіхів усім учасникам змагань!», – поділилася враженнями директор”Зеленої школи” Галина ЛУГОВА.

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН