Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський міський голова звітуватиме у прямому ефірі на телеканалі «Скіфія»

Уже цієї п’ятниці, 23 березня, о 19:20 відбудеться інтерактивний звіт Коваленка Володимира Івановича  у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Херсонській області – телеканалу «Скіфія». Протягом 52 хвилин Новокаховський міський голова звітуватиме про результати роботи за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.

оставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Коваленка та протягом прямого ефіру за телефоном студії: (0552) 26-45-96, (066) 988-99-29.

«Проект #Звіти_наживо має суспільне значення. Це гарна нагода для чиновників відзвітувати про зроблене, а для нас – показати, що ми можемо. Раніше все звітування зводилося до затягнутих виступів мерів або губернаторів, із ретельно підготовленими їхньою службою темами та запитаннями. Нині – це велика робота команди суспільно-політичного напряму спільно із ГР «Чесно», це неймовірна кількість «переритої» за місяць підготовки інформації, це зустрічі із жителями міста, це виїзди на підприємства та у заклади соціальної сфери. Все для того, аби мати повну картину усього, що відбувається. Ми зібрали інформацію, проаналізували і готові до ефіру!» – зазначив Василь Середюк, продюсер Херсонської філії Суспільного.

#Звіти_наживо – це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху ЧЕСНО. Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.
Такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:

Березень – мери/голови ОДА (за минулий рік)
Квітень – департаменти культури
Травень – організація оздоровлення дітей
Червень – ремонт доріг
Липень – голови ОТГ, мери малих міст
Серпень – реформа освіти
Вересень – медична реформа
Жовтень – початок опалювального сезону
Листопад – бюджети міст
Грудень – звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.

skifija.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН