Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі судитимуть сільського голову, що “погорів” на дитячих майданчиках

Правоохоронці завершили розслідування, щодо голови сіла Григорівка Запорізького району, що отримав від підрядника 56 тисяч гривень за підписання актів виконаних робіт

Про це повідомили у прокуратурі Запорізької області, передає портал Depo.Запоріжжя.

Слідство по справі про одержання неправомірної вигоди сільським головою Григорівки завершено. Судитимуть його у Запорізькому районному суді.

Санкція ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди у великому розмірі) КК України, за якою його обвинувачують, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, голову Григорівської сільради зловили на хабарі фахівці Управління захисту економіки 19 грудня. Сільський голова Сергій Кущ вимагав та отримав від директора ТОВ 10% відткату – 56 тис. грн. – за підписання актів виконаних робіт з облаштування дитячих майданчиків та футбольного поля на території Григорівки. На посаду голови об’єднаної сільської громади Кущ був обраний у квітні 2016 року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН