Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Свердловину у Стрілковому вирішили не віддавати росіянам

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної адміністрації:

 – Вчора на засіданні постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології розглядалося питання щодо Проекту рішення “Про погодження надання надр у користування ТОВ Експортно-імпортна компанія “Юг-інвест” з метою розробки мінеральних лікувальних вод”. Цей проект стосується свердловини на території Стрілковської сільської ради Генічеського району для водопостачання пансіонату лікувального профілю ТОВ Арабатський трикутник СПА “Вікторія”.
На момент заснування компанія мала двох співвласників, один з них – мешканець Херсону, який володіє 25% та громадянин Росії – Кулешов В.Є.(75%), який помер 7 жовтня 2015 року. Вдова покійного – Кулешова Л.Є. третій рік не приїзджає до України щоб переоформити спадщину. З цього приводу слово попросила представниця Правого сектору Наталя Вотеічкіна, яка зауважила, що син покійного Кулешова – Роман Володимирович наразі є підполковником МВС Росії та керує аналітичним відділом міністерства, а невістка працює в уряді РФ. Вотеічкіна, представляючи позицію Правого сектору, закликала зняти проект рішення і не виносити його на розгляд обласної ради. Адже “ми не можему віддавати наші надра країні-агресору” – заявляє вона.
Зараз комунікатором у взаємовідносинах з Москвою та співвласниками фірми є директор підприємства.
Члени комісії прийняли рішення перенести це питання на наступне засідання, коли директор компанії зможе надати документи на право власності, а Наталя Вотеічкіна у свою чергу має надати документи, підтверджуючі дійсне місце роботи спадкоємців та їхні зв’язки з урядом країни агресора.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН