Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Про те як вирішити проблему забруднення Каховського водосховища говорили у Херсоні

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології. Серед багатьох важливих питань розглядалася одна з найгостріших екологічних проблем Херсонщини, а саме – забруднення Каховського водосховища неочищеними стічними водами м. Берислав, – про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської оласної ради.

На сьогодні очисні споруди Берислава перебувають в аварійному стані та становлять небезпеку не лише для довкілля, а й для здоров’я населення.

Саме тому, з метою недопущення зупинки реалізації робочого проекту: “Реконструкція очисних споруд м. Берислав, Херсонської області”, який має соціально важливе значення, колегами депутата обговорювалося та одностайно підтримано питання щодо виділення коштів з обласного фонду охорони навколишнього природнього середовища в сумі 777,364 тис. грн.

Комісія вирішила, що для виконання робіт з коригування проекту необхідне спільне фінансування, а саме: близько пів мільйона грн надасть обласний фонд, а решту – Бериславська міська рада.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН