Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській морській академії вручили дипломи випускникам факультетів судноводіння та суднової енергетики

Вручення дипломів спеціаліста і магістра відбулося 13 березня 2018 року.

Привітати випускників із визначною подією прийшли викладачі, батьки та друзі. Відкрив урочисте зібрання проректор з науково-педагогічної роботи, доцент, к.т.н. Бень Андрій Павлович. Він побажав випускникам, щоб отримані в академії актуальні знання та їх особистісний творчий потенціал допомагали здобувати перемоги на шляху професійного зростання.

Накази про вручення дипломів зачитали заступник декана факультету судноводіння Барильник-Кураков Іван Леонідович та заступник декана факультету суднової енергетики, к.п.н., доцент Ляшкевич Антоніна Іванівна.

Від імені професорсько-викладацького складу до випускників зі словами привітання та настанови звернулися декан факультету судноводіння, д.п.н., доцент Чернявський Василь Васильович та декан факультету суднової енергетики ХДМА, к.т.н., доцент Білоусов Євген Вікторович. Вони побажали випускникам успішної професійної самореалізації та висловили сподівання, що вони ще не раз завітають до академії, щоб порадувати викладачів розповіддю про свої життєві перемоги. Привітав випускників із завершенням навчання завідувач кафедри експлуатації суднового електрообладнання та засобів автоматики, д.т.н., професор Рожков Сергій Олександрович. Він висловив упевненість, що час, проведений у стінах Херсонської державної морської академії, був витрачений недарма і що ті навички, знання і чесноти, які набули випускники, стануть їм у пригоді.
Випускник факультету судноводіння Тургенєв Дмитро від імені дипломованих морських фахівців подякував командуванню, професорсько-викладацькому складу Херсонської державної морської академії за ґрунтовні знання, розуміння та підтримку.

Цього урочистого дня дипломи одержали 125 випускників. Із особливим задоволення керівництво академії вручало дипломи з відзнакою випускникам факультету судноводіння Шпітку Сергію, Тургенєву Дмитру, Тисевичу Роману та випускнику факультету суднової енергетики Баранову Миколі. Грамотами та подяками відзначили тих, хто сумлінно навчався та брав активну участь у діяльності студентського самоврядування.

ХДМА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН