Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чергова перемога шахісток Нової Каховки

З 2 по 4 березня в ДЮСШ з шахів і шашок  Херсону  пройшов  шаховий турнір «Меморіал  Е.М. Будовича», пам’яті  першого директора шахово-шашкового клубу, черговий етап всеукраїнського кубку «Шахові легенди України», пише НК Онлайлн.

Змагання проводилися в двох групах А і Б.

У турнірі «А» брали участь усі бажаючі, без вікових обмежень – 50 учасників.

У турнірі «Б» взяли участь 60  шахістів 2004 року народження і молодше.

Турнір пройшов у цікавому форматі – 5 партій швидкі шахи та 5 партій класичні, тобто з різним контролем часу. В турнірі прийняли участь найсильніші шахісти з Миколаєва, Києва, Херсона, Тернополя та інших міст.

Від Нової Каховки прийняли участь юнаки Васильченко Микита ( 3 розряд) та Зінкевич Святослав ( 3 розряд), дівчата – Тимченко Марія ( 2 розряд) , Лищенко Поліна ( 1 розряд ) та міжнародний майстер Зінкевич Юлія. Через негоду інші бажаючі шахісти не змогли добратися до Херсону.

До останнього туру зберігалася інтрига, до результату швидких шахів додавалися результати класичних, не всі шахісти змогли налаштуватися на таку гру, але перемогли найсильніші –   переможцями стали наші шахістки!

Зінкевич Юлія виграла  перше місце серед жінок турніру «А», Лищенко Поліна – загальне перше місце в турнірі «Б», серед юнаків та дівчат до 16 років, Тимченко Марія – перше місце в категорії  шахістів до 10 років.

Медалями, подарунками та кубками нагородив переможців президент федерації шахів Херсонської області Віталій Богданов.

Це приємний подарунок жінкам Нової Каховки до свята 8 березня!

Ще одна приємна новина для дівчат 5-6 років – шаховий клуб Нової Каховки проводить додатковий набір на підготовчі заняття з шахів. Бажаючі можуть звертатися до керівника Борисенка Олександра за адресою – вул. Затишна, 24.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН