Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як херсонські водії можуть підготуватись до весни

Після морозів та ожеледиць стан дорожнього покриття міста й області завжди погіршується. З’являються вибоїни, від яких, перш за все, страждають підвіски автомобіля. Через несправні вузли машина стає менш керованою, що несе загрозу життю і здоров’ю всіх учасників дорожнього руху. Також через те, що механізм підресорювання несправний, стають непридатними шини.

Щоб убезпечити себе і зекономити кошти на заміні покришок, спеціалісти радять звертатись до автосервісів для діагностики стану вузлів та механізмів.

«Несправність підвіски водії не можуть визначити самостійно. Тому ми пропонуємо звертатись до «BOSCH-сервісу», де на підйомнику механіки можуть оглянути авто. Або інший варіант – у нас існують лінії «BOSCH», які без механіка можуть виявити несправну деталь або механізм. Ми запрошуємо перед настанням весни «перевзути» свої авто і пройти комплекс шиномонтажу – на стенді перевірити розвал-сходження і чи відрегульована підвіска», – говорить керівник «BOSCH-сервісу» холдингу «Автопланета» Петро Куліченко.

Автомобільна покришка коштує зараз від 1 тисячі гривень. Звернення до автомеханіків може попередити передчасне зношування шин і убезпечити від неприємностей, які можуть статись через некерованість авто.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН