Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відсвяткували День заснування міста

28 лютого у міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 66-ї річниці заснування нашого міста. У фойє на другому поверсі було представлено три виставки – з фондів музею історії міста Нова Каховка «Миттєвості життя», виставка робіт учнів дитячої школи мистецтв «рідне місто у творчості дітей» та фотовиставка «Чаруюча краса Нижнього Дніпра», представлена Національним парком «Нижньодніпровський», пише Радіо Нова Каховка.

У святковій залі зібралися новокаховчани різних поколінь. Та почесні місця в цей день були для першобудівників. Нажаль, нині в місті їх проживає лише 61, а на святковий концерт змогли прийти лише одиниці. Та новокаховчани вітали їх тривалими оплесками. На адресу цих працьовитих людей лунали вітання від керівництва міста, міської Ради ветеранів, їм в першу чергу в цей день дарували пісні і танці, квіти і подарунки. Святковий концерт розпочав міський народний хор ветеранів війни та праці міського Палацу культури (керівник Світлана Ричкова, концертмейстер Станіслав Бондар). Вони з особливим емоційним піднесенням виконали пісні про Нову Каховку та Україну.

Всіх новокаховчан з днем народження міста привітав міський голова Володимир Коваленко. Від міського голови та БФ Нова Каховка першобудівники отримали подарунки та квіти.

Справжньою несподіванкою стало отримання привітальної телеграми від грузинського міста-побратима Нової Каховки Ланчхуті. З побажаннями добра, миру, злагоди і процвітання представники цього теплого й привітного міста вітали усіх новокаховчан. Святковими номерами вітали всіх присутніх і творчі колективи міського Палацу культури та Нової Каховки. До увашої уваги фоторепортаж з місця події.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН