Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Туристичний сезон 2018 на Херсонщині відкриється на Кам’янській Січі

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, який багато часу та сил докладає для відновлення історичної пам’ятки:

– Вчора в Департаменті культури, туризму та курортів ОДА зібралась ініціативна група з приводу планування свята на Кам’янській Січі в травні місяці цього року – відкриття туристичного сезону на Херсонщині – 2018.
Ідей дуже багато! Деякими з них хочу поділитися з вами.

Ще у січні до мене звернулися наші військові: Голубович Юрій та Ігор Швед (Дмитрий Дзядевич) з пропозицією проведення на Кам’янській Січі Всеукраїнського чемпіонату сухопутних військ України з функціонального багатоборства (crossfit)

Під час обласних змагань “Козацький гарт”, який ми проводили той рік на Січі, стало зрозуміло, що важко дітям та спортсменам за один день виконати всі необхідні вправи. Так з’явилась ідея про можливість проведення заходу протягом двох днів – 30 квітня та 1 травня.
Атмосферу свята доповнюватиме шоу авіації! (гелікоптери, парашутисти та можливо навіть винищувачі).

Дивуватиме виставка військової техніки і кожен з гостей, навіть наймолодші, матимуть змогу доторкнутись та сфотографуватися з експонатами. Зрозуміло, що свято на Січі без наших славних козаків (Михайло Запорожець, Олег Синаев) та фольклорних колективів неможливе.
Хочуть до нашого свята долучитися навіть хлопці з “Джип-спринт Україна”!
А задля того, щоб кожен глядач віднайшов для себе дещо цікаве – нам запропонували провести також виставку робіт талановитих художників.

Що за свято коли стіл пустий? Для гостей планується проведення фестивалю вуличної їжі та фестивалю крафтового пива “Кварта” ! Обов’язково на заході будуть зіркові гості! Хто саме? Поки що визначаємося та відбираємо найкращих.

Ну і як завжди яскравими фото зі справжніми козаками, зірковими спортсменами та співаками на фоні унікальних краєвидів Січі ви обов’язково здивуєте ваших друзів. Плануємо і обговорюємо, але вже зараз можемо сказати з переконливістю, що захід відбудеться на новому рівні і створить незабутні враження у всіх гостей!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН