Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині вкрали 51 шт. модулів сонячних батарей

Зловмисниками виявилися двоє 23-річних Херсонщини. Cонячні батареї оперативники виявили та вилучили біля домоволодіння одного зі зловмисників.

В Олешківському районі Херсонської області поліцейські розкрили крадіжку сонячних батарей із території сонячної електростанції, повідомили в поліції Херсонської області.
 
В Олешківське відділення поліції звернувся підприємець. Він розповів, що в одному з сіл з території сонячної електростанції невідомі вкрали 51 штук модулів сонячних батарей. 
 
Cуму збитків потерпілий оцінив у 375 тисяч гривень.
 
Начальник сектора кримінальної поліції Олешківського відділення поліції Олександр Коваленко повідомив, що зловмисниками виявилися двоє 23-річних жителів цього ж села. Cонячні батареї оперативники виявили та вилучили біля домоволодіння одного зі зловмисників.
 
Поліцейські встановили, що чоловіки мали намір продати сонячні батареї та знайшли покупця. Наразі оперативники повернули сонячні батареї законному власнику.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років). 

Україна комунальна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН