Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Антонівці відбувся благодійний концерт “Творімо добро разом!”

Про це на Фейсбуці повідомляє Римма Бараненко:

Концерт мав на меті збір коштів для талановитої дівчини – Володиної Ірини на лікування її батька Володина Володимира.
Захід відбувся у 21 школі – зеленій школі майбутнього. Спочатку її господиня – директорка Галина Лугова влаштувала екскурсію для гостей і показала новий корпус школи побудований з використанням технологій 21 століття. Потім присутні подивилися старий корпус, який пані Галина перетворила просто на казку. Кожен кабінет, як вікно у інший світ – історії, казок та легенд.

Далі був концерт, де лунали пісні від найталановитіших діточок музичної студії «Унісон» та виконувались бальні танці. Сама Володина Ирина теж заспівала три пісні. Не дивлячись на всі переживання – голос Ірини був просто чарівний. А українську пісню «Закувала зозуленька», яку Ірина виконала акапельно, всі присутні слухали просто зі сльозами на очах.

Наприкінці виступили співорганізатори концерту: депутат обласної ради Юрий Рожков та депутат міської ради Галина Лугова, які сказали про те, як важливо творити добро на цій Землі та подякували всім виступаючим і гостям за небайдужість і підтримку Ірини Володіної.
Так: це дійсно велике щастя, коли у наш важкий час знаходяться люди з щирим серцем, як можуть допоможуть у біді!

Дякуємо присутнім: Юрий Рожков, Галина Лугова, Valerii Gurkivskyi, Николай Анатолиевич Райтаровский, Іван Фоменко, Andrey Mutsik, Наталя Амеліна, Alexandr Dyakov, Ібрагім Сулейманов, Ганна Зарудня, Alexandr Tarasov, Олена Назарчук.
А також тим, хто не зміг приїхати але дуже підримав коштами Ірину: Виталий Богданов, Роман Медведєв, Vadim Zhilenkov, Anatoliy Satulov.

І всім творчим колективам які підтримали Ірину Володіну на чолі з керівником Ганною Усатюк.
Також дякуємо тим, кого забули згадати або кого немає у фейсбуці
Дякуємо всім: і тим хто був на концерті і зробив свій внесок на лікування батька Ірини, і тим хто не зміг бути присутнім, але передав кошти на лікування – хай Господь поверне вам добро втричі більшим!

Загалом ми змогли зібрати трохи більше 10 000 грн. Цього вистачає для оплати послуг певних лікарів, але на жаль не вистачає для розміщення батька Ірини в реабілітаційний центр з повноцінним лікуванням. Тому в наших планах – проведення більш розширеного благодійного концерту вже у місті Херсоні, куди ми будемо вас всіх щиро запрошувати!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН