Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Херсоні відбудеться сесія міської ради

Члени виконкому Херсонської міськради не підтримали варіант розподілу 153 мільйонів вільних залишків минулорічного бюджету, який запропонували депутати «бюджетної» комісії. Виконком проголосував за те, щоб взяти за основу перший проект Департаменту фінансів.

Бюджетна комісія зібралась вчора о 8-й ранку і прийняла новий порядок розподілу. Проти нього виступили більшість членів виконкому.

«Проект від Департаменту фінансів був обговорений у комісіях. Додатковий проект від бюджетної комісії не бачила жодна комісія. Бюджет не формується за 20-30 хвилин до засідання виконкому», – зазначила секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко. 

Секретар міськради виступила проти виділення коштів на ремонт аварійного приміщення Суворовської райвідділу міграційної служби, зняття 1,5 мільйонів з відділу реєстрації громадян, фінансування ЖЕКів та КП, скорочення фінансування галузі охорони здоров’я.

Крім «Змін до бюджету 2018 року», депутати мають прийняти рішення по «земельних» питаннях, деякі з яких можуть викликати дискусії. Без заперечень, вважає Олена Борисівна, будуть прийняті питання з фінансування міських програм, які стосуються соціального захисту, підтримки молоді, розвитку медичної галузі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН