Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як зберегти природні ресурси на Херсонщині

Про це говорили на сьогоднішній нараді з питань збереження лісів, запобіганню їх нещадному знищенню та протидії браконьерству на водних об’єктах у Херсонські обласній державній адміністрації .

Про основні проблеми, які були окреслені під час засідання на Фейсбуці повідомляє Елеонора Гуськова, прес-секретар Андрія Гордєєва:

 «Обласна державна адміністрація стурбована ситуацією, що склалася із використанням природних ресурсів. На сьогодні неможливо ігнорувати той факт, що біоценоз наших природних водойм знаходиться майже в критичному стані. З кожним роком запаси водних живих ресурсів, зокрема риби, неухильно скорочуються, на що впливає, у першу чергу, несанкціонований вилов та нераціональне господарювання. Також, гострою залишається проблема безконтрольного та самовільного використання лісових ресурсів і видобуток корисних копалин (піску). Тому залишається низка проблем у сфері екології вирішення яких потребує втручання органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів» – зазначив Андрій Гордєєв на початку розширеної наради з питань збереження лісів, запобіганню їх нещадному знищенню та протидії браконьерству на водних об’єктах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН