Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському госпіталі надали юридичні консультації

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв завітав до комунального закладу «Херсонський обласний госпіталь інвалідів та ветеранів війни» Херсонської обласної ради, щоб передати від усього українського народу слова подяки та шани. «Хочу побажати вам міцного здоров’я, миру над головою, щоб ми не оплакували загиблих воїнів», – звернувся до присутніх очільник області.

За доброю традицією Андрій Гордєєв передав госпіталю подарунки та поспілкувався з ветеранами, які наразі проходять лікування: «Ми приїхали до вас з юристами та представниками відділу звернення громадян, щоб допомогти вирішити ваші проблемні питання  в межах нашої компетенції».

Всього було розглянуто кілька десятків звернень, більшість з яких стосується надання пільг, виділення земельних ділянок та житла для учасників АТО, забезпечення брикетами для опалення домівок. Звернення зафіксували та протягом місяця буде надано відповідь. У разі не вирішення питання, його візьмуть на контроль.

Крім того, під час зустрічі очільник області Андрій Гордєєв розповів, що на базі Херсонської залізничної лікарні станції «Херсон» створено центр реабілітації воїнів АТО, який запрацює вже найближчим часом.

«Наразі там закінчуються ремонтні роботи, і вже у березні буде введена перша черга лікарні на 30 ліжок, яких всього 120. Це буде одна з найбільших лікарень такого профілю в Україні», – прокоментував директор Департаменту охорони здоров’я Віктор Короленко.

Сайт ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН