Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонській автошколі «Світлофор» виповнилось 25 років 

Чверть століття тому була організована школа автомобілістів, яка навчала водіїв категорії «Е». Нині у «Світлофорі» можна відкриті всі 13 категорій, що є у водійському посвідченні плюс пройти курси для початків і підвищити кваліфікацію.

“Біля витоків створення автошколи “Світлофор” стояла одна небайдужа людина – Юрій Олексійович Тищенко. Це стало справою його життя. За ці роки ми отримали безцінній досвід, кваліфіковану команду спеціалістів, сучасну автошколу.  “Світлофор”   має такі переваги :  клієнтоорієнтованість, стабільність та надання  якісної  послуги”, – коментує генеральний директор автошколи “Світлофор”  Тетяна Тищенко.

Автошкола готує інструкторів індивідуального водіння, єдина в області, які навчає трактористів. За 25 років пройшли навчання і стали автолюбителями і професіоналами близько 100 тисяч жителів області. У Херсоні відкриті 7 філій автошколи, в області діють 8. І тільки у «Світлофорі» є власний автодром, на якому вчаться азам керування автомобілем початківці. Можна це зробити і на автотренажері, який встановлений у навчальному кабінеті. Мультимедійна система, закуплена багато років тому у науково-дослідного інституті, дозволяє вивчити будову авто у режимі 3D. Програма не передбачає досконального вивчення будови автомобіля, але школа може готувати за цією системою автослюсарів.

Але головним досягненням діяльності впродовж 25 років заступник генерального директора автошколи Володимир Забужко вважає те, що вдалось створити стабільний колектив.
«У нас майже немає такого явища, як «плинність» кадрів. Більшість колективу – інструктори та викладачі, які пропрацювали 20 і більше років. Зрозуміло, колектив має оновлюватись, і у нас є молоді кадри. Нашим викладачам довіряють – випускники, які навчались водінню легкових авто, потім повертаються, щоб відкрити вищі категорії. Є ті, хто приводять на навчання до нас вже своїх онуків», – розповів Володимир Забужко.

У ювілейну дату колектив продовжує будувати плани на майбутнє – відкривати нові філії з підготовки водіїв, започаткувати курси англійською мовою, оскільки в автошколі навчаються іноземці, покращити умови на автодромі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН