Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонцям допомагають німці

ФОНД «Ria Vita» продовжує збирати для Херсона уживане медичне устаткування, яке цілком можна використовувати ще протягом десятка років. Після комплектації вантаж доставляють в Україну.

Дві вантажівки з обладнанням, спеціальними медичними меблями загальною вагою 40 тонн після розмитнення прибули до обласного центру. Всю витратну частину попередні рази брав на себе підприємець Юрій Рожков, нині — міська влада.

«Ті, хто працює у фонді «Ria Vita», збирають усе обладнання. Хоча зараз це стало робити важче — багато устаткування спрямовується на Сирію, Іран, Ірак. Але небайдужі люди знаходять можливість допомагати Україні. Загалом за час дії цієї програми до Херсона доставлено 280 багатофункціональних ліжок, які полегшують перебування пацієнтів у лікарні і дають змогу медперсоналу виконувати більше процедур на місці. Цього разу ми доставили 60 ліжок, приставні тумбочки, 50 ортопедичних матраців, 20 столів, чотири кушетки, ліфти для переміщення хворого з одного ліжка на інше тощо», — розповів Юрій Рожков.

Сільські вісті

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН