Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У зимовій сесії академії Smart Kids, що відбулась на Хмельниччині, взяли участь херсонці

Нещодавно на Хмельниччині відбулася довгоочікувана зустріч однодумців, під час проведення зимової сесії Академія SMART KIDS. Захід об’єднав більше 50 вчителів з усієї України. Херсонську гімназію №1 представляла вчитель початкової школи Олена Кравчук.

Зимова сесія стала майданчиком для обміну досвідом опанування нових педагогічних прийомів та розробок, а також можливістю об`єднати вчителів-іноваторів, задіяних у Всеукраїнському проекті «Розумники», методистів, провідних фахівців сфери освіти та інформаційних технологій у рамках насиченої програми.

Академія SMART KIDS підготувала для учасників безліч цікавих програм, що включали в себе як тренінги за комп’ютерами, так і зустрічі, лекції, творчі майстер-класи. Представниці Київської, Тернопільської, Сумської, Полтавської, Одеської, Запорізької, Івано-Франківської, Херсонської та Харківської областей із цікавістю слухали доповіді та брали участь у запропонованих заняттях.

Представники Міністерства Освіти України, Інституту модернізації змісту освіти, мультимедійного видавництва «Розумники», тренери та психологи, ділилися найсвіжішою інформацією та проводили практичні заняття.

Новамедіа

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН