Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Політичні команди на Херсонщині вже налаштовані на президентські вибори

Валерій Синявський впевнений, що команда Гриценка рухається у правильному напрямку. За результатами соцопитування, під час якого жителі півдня України відповідали на питання: «Якби вибори відбувались наступної неділі, за кого б ви проголосували», лідер «Громадянської позиції» посів друге місце після Вадима Рабиновича.

За Анатолія Гриценка віддали б свої голоси 8,5% опитаних. Партія – третя у рейтингу політичних сил.

«Я знаю, що в Херсоні команду Гриценка підтримують більше жителів, аніж у сусідніх південних областях. Значить – працюємо у правильному напрямку. Я продовжу щодня зустрічатись з жителями і доводити, що в нинішньому стані країні потрібен Президент-Головнокомандувач», – прокоментував Валерій Синявський.

Підготовка до виборів президента фактично розпочалась, вважає громадський діяч. Без офіційних даних перепису населення до виборчих списків знову потраплять «мертві душі», які й дадуть потрібний результат.

Зараз, говорить політик, готується якесь резонансне інформаційне «вкидання», пов’язане з ЦВК, щоб відволікти увагу суспільства від прийняття закону про зняття кримінальної відповідальності за незаконне збагачення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН