Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулось засідання медичної ради

На підсумковій медичній раді колектив Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є. Є. Карабелеша відзвітував про роботу у 2017 році, нагородив найкращих працівників та визначився з планами на поточний. У засіданні медради взяли участь керівники відомчих управлінь області й міста, депутат міськради Михайло Линецький, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша – це велика багатопрофільна медична установа, у складі якої 2 поліклініки з обслуговування дорослого населення, одна – сімейної медицина і дві – дитячі. У стаціонарі щорічно проходять лікування 12 тисяч пацієнтів, проводяться близько 4 тисяч операцій. Лікарня вважається «наймолодшою», оскільки колектив поповнюється новими кадрами.

Практична робота поєднана з теоретичною підготовкою. Постійні загальноміські профільні конференції, майстер-класи, семінари проходять на базі медичного закладу за участі лікарів та середнього медперсоналу. Процес навчання тут неперервний.

Директор Департаменту охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації Віктор Короленко зазначив, що лікарня ім. Карабелеша залишається в авангарді серед медичних установ області в наданні спеціалізованої медичної допомоги, навчанні молодих спеціалістів, у поєднанні первинної і вторинної стаціонарної допомоги.

Кожен з вас виконує важливу соціальну місію, щоденну кропітку роботу зі збереження людського життя та здоров.я. Це відповідально. Депутатськйи корпус завжди підтримує проекти, які спрямовані на розвиток галузі охорони здоров’я, розуміючи що хворобу краще попередити“, – підкреслила секретар Херсонської міськради Олена Урсуленко.

Фото: КЗ Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН