Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Почесний громадянин міста Нова Каховка Анатолій Подофа відзначив черговий ювілей

75-річного ювіляра 1 лютого вітали рідні, друзі, громадськість міста, колеги по праці, ветерани та знанні люди, з якими Анатолій Іванович пройшов довгий життєвий та трудовий шлях.

Від імені голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва вітання і поздоровлення передав заступник обласного очільника Олександр Адамчик. Окрім слів вітання він також нагородив ювіляра Почесною Грамотою облдержадміністрації за той вклад, який вніс Анатолій Іванович в розбудову міста і області, пише НК онлайн.

Теплі слова були проголошенні також старійшиною обласного керівництва, помічником голови облдержадміністрації Михайлом Михайловичем Кушніренком. З ювіляром його поєднують довгі роки спільної праці, та й сьогодні вони на громадських засадах співпрацюють в міжнародній спілці “Земляцтво Херсонщини”. Від її керівного складу та усіх членів товариства Михайло Михайлович також привітав Анатолія Івановича.

Керівництво міста, у складі усіх заступників міського голови та секретаря міськради, привітало ювіляра від себе та від Володимира Коваленка, а також членів виконавчого комітету і депутатів Новокаховської міської ради, ради ветеранів, громадськості міста. Слова подяки за багаторічну сумліну працю і громадську діяльність  на користь громади Почесному громадянину Нової Каховки, депутату міськради 10-ти скликань, Заслуженому будівельнику України, генеральному директор ПрАТ «Фірма «Херсоноблагробуд», дійсному члену Академії будівництва України виказали перший заступник міського голови Леонід Чурсинов та секретар міськради Олександр Лук’яненко.

У цей день Подофу Анатолія Івановича також вітали керівники багатьох підприємств, бізнесмени, діячі культури і освіти, очільники громадських організацій міста, а також його друзі з різних куточків України. В кожному поздоровленні ювіляр почув слова подяки за його чуйність, доброзичливість, високий професіоналізм.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН